KIRŞEHİR / MERKEZ - TOKİ İLKOKULU

TOKİ İLKOKULU

GÜLDİKEN MAH. 2550 SK. NO: 9 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Ülkemizin geleceğinden sorumlu olduğumuz bilinciyle Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bir parçası olarak eğitim- öğretim ve yönetimde model ilkokul okulu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin geleceğinin hepimizin geleceği olduğuna inanarak okulumuzda her öğrencinin geleceği için ortam hazırlarız. Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağını değişimin ve sürekli gelişmenin eğitimde vazgeçilmez değerler olduğunu biliriz. Öğrenci, veli ve toplumun beklentilerine uygun olarak çalışmayı , ortak aklı kullanarak kararlar almayı, fırsat eşitliğini okulda yaşatarak eğitimde kaliteyi ön planda tutarız.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DOĞAL GAZ
30 DAKİKADA BİR MİNİBÜS SERVİSİ SAAT BAŞI DA BELEDİYE OTOBÜSÜ MEVCUTTUR.
SERVİS YOK
MERKEZE 8 KM UZAKLIKTA TOKİ GÜNEYKENT KONUTLARININ YANINDA HAKİM TEPEDE
8 KM
Sportif Etkinlikler
OKUL SPORLARI KAPSAMINDA BASKETBOL ÇALIŞMALARI HAFTADA 2 SAAT OLARK PERŞEMBE 12.50-1420 ARASINDA DEVAMETMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
2017 VE 2021 DE 2 KEZ TÜBİTAK 4006 FAALİYETLERİ MELTEM ATEŞ YÜRÜTÜCÜLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Proje Çalışmaları
E TWİNNNİNİNG PROJELERİMİZ RABİA AKDAĞ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR. EKOLOJİK OKLU DEĞERLERİMİZ ELLERİ YIKA KOVİT EELVEDA
ROMANYA İLE KARDEŞ OKUL PROJESİ
Diğer Hususlar
oKULUMUZDA P4C ÇALIŞMALRI KAPSAMINDA FELSEFE ATÖLYESİ KURULMUŞTUR. AYŞE CANAN İŞLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR.